_

Rólam

Nyalka Eszter vagyok, közgazdász-lakberendező és enteriőrtervező.

Alap és mesterszakos diplomámat is a Budapesti Corvinus Egyetemen szereztem. 2013-ban végeztem pénzügy és számvitel alapszakon, 2015-ben pedig vállalkozásfejlesztés mesterszakon szereztem meg második oklevelem.

Mint sokan pályatársaim közül én is egy multinacionális vállalatnál helyezkedtem el friss diplomásként. Itt rengeteget tanulhattam az együttműködésről, emberekkel való bánásmódról, projektvezetésről és nem utolsó sorban egy neves nemzetközi vállalat működéséről annak minden kihívásával és szépségével együtt.

Valami azonban hiányzott, méghozzá az, hogy maradandót alkothassak, látásmódommal és kreativitásommal örömet szerezzek az embereknek, és egy olyan iparágban teljesedhessek ki, amely gyerekkorom óta az életem része.

Édesapám építészmérnökként vezeti vállalkozását immár több mint 20 éve. Így kislányként is gyakori látogatója voltam építkezéseknek, jártam a félkész téglafalak között és szívtam magamba az építés, az alkotás hangulatát. Már akkor elképzeltem, hogy a lakók akik majd egyszer birtokba veszik az épületet, hogyan fogják használni a tereket.

Ez a kislánykori rajongás bár sosem tűnt el teljesen, de felnőve az egyetemi éveim alatt háttérbe szorult. Végül egy személyes érintettség révén kapcsolatba kerültem a lakberendezéssel. Csodálva figyeltem a munkafolyamatokat, ami annyira magával ragadott, hogy 2018-ban jelentkeztem az ország egyik legnevesebb lakberendezői képzését nyújtó intézményében a Junior Art Centerbe.

2 éves képzést követően, ahol a szakma legelismertebb szakértőitől tanulhattam, 2020 júniusában szereztem lakberendező-enteriőrtervező oklevelet. Portfóliómra jeles minősítést kaptam, ennek köszönhetően automatikus felvételt nyerhettem a Lakberendezők Országos Szövetségébe.

Szerencsésnek mondhatom magam, hiszen azóta számos projektben részt vehettem, mint lakberendező, legyen szó magánlakás, iroda, vagy akár vendéglátó egység tervezéséről és berendezéséről. Ezekhez a munkákhoz ezúton is köszönöm a bizalmat.

Közösségi oldalaim